Kruisje

Elke zonnebril op sterkte 2e glas gratis

17 april t/m 10 juni 2023
Net gemist! Deze actie is inmiddels verlopen.

Dat heerlijke gevoel dat u overspoelt, net nadat de zon doorbreekt. Alles is ineens weer mogelijk. Naar buiten!

*Zo hebt u al een Guess-montuur met enkelvoudige zonnebrillenglazen voor € 219,- en met multifocale zonneglazen voor € 299,-

Dat heerlijke gevoel dat u overspoelt, net nadat de zon doorbreekt. Alles is ineens weer mogelijk. Naar buiten! Natuurlijk hebt u dan wel ergens een gewone zonnebril met uv-filter; in een bak of la. Wellicht zelfs wat contactlenzen erbij, om nog scherpte te kunnen zien. Gemakkelijk is anders, toch? Nu hebben wij net onze zonnebrillen collecties aangevuld met de nieuwste modellen. De laatste mode, zo van de catwalk. Daarom kunnen wij u een scherp aanbod doen, juist nu. Elke zonnebril op sterkte het 2e glas gratis.

* Uiteraard worden al onze zonnebrillen standaard geleverd met de hoogste kwaliteit ZEISS brillenglazen, met volledige UV-bescherming en 50% minder reflectie dankzij de DuraVision® coatings.Uw zonnebril is dan ook scherp.

Spiegelcoating

De DuraVision Flash UV of DuraVision Mirror UV coatings hebben een licht of sterk spiegelend effect. U hebt de keuze uit tien verschillende kleuren brillenglazen.

Gepolariseerd

Een must voor skiërs en watersporters: zonnebrilglazen met een polarisatiefilter. De speciale coating vermindert vervelende lichtreflecties, bijvoorbeeld als het zonlicht op metalen oppervlakken,een nat wegdek of sneeuw/water valt.

Slim meekleurend

Je kunt ook kiezen voor Adaptive Sun zonneglazen. De kleurintensiteit van deze brillenglazen past zich automatisch aan, aan de mate van uv-licht. Handig op een half bewolkte dag. Zo bescherm je jouw ogen tegen hoge en gemiddelde lichtintensiteit.De glazen worden in 18 tot 35 seconden donker en beschermen je ogen direct.

Tweekleurig

Met tweekleurige zonnebrillenglazen verandert uw zonnebril in een hip accessoire dat perfect aansluit bij elke dresscode. Van boven naar beneden ‘verkleurt’ het brillenglas van de ene naar de andere kleur.

De actie loopt van maandag 17 april tot en met 10 juni 2023. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.