Kruisje
Oogzorg

Oogscreening+

Grondig, professioneel, volledig

De basis voor een bril met glazen op maat ligt allereerst bij een vakkundige en grondige oogscreening. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dat bij Optiek van Wely alleen door gediplomeerde opticiens en gekwalificeerde optometristen wordt uitgevoerd.

Om u de allerbeste oogzorg te kunnen bieden, hebben wij onze kennis, service en technieken haarscherp op een rijtje. In een periode van ruim 10 jaar hebben we geïnvesteerd in de beste apparatuur, maar ook in opleidingen en technieken. Om de beste oogzorg te leveren kijkt er altijd een optometrist mee naar de gezondheid van uw ogen. Gaandeweg is onze oogzorg zo steeds verder geprofessionaliseerd, én dat blijven wij uiteraard continu doen.

U betaalt voor de beste kwaliteit

Zoals u wellicht begrijpt kunnen wij onze uitgebreide Oogscreening+ onmogelijk gratis aanbieden. Daarom rekenen wij €45 voor deze dienst, waarvoor u een heel jaar lang aandachtige nazorg krijgt (exclusief optometrische onderzoeken). 

U krijgt een persoonlijk oogpaspoort mee, waarin u een handig overzicht van uw meetgegevens vindt. Daarbij ontvangt u een voucher ter waarde van €30 die u mag inwisselen bij aanschaf* van een complete bril, bij het aanmeten van contactlenzen of bij aanschaf van een zonnebril. Deze blijft 12 maanden na ontvangst geldig.

Kortom, dat eenmalige bedrag heeft u er zo uit! 

*Vraag naar de voorwaarden.

De Oogscreening+ bestaat uit de volgende metingen, analyses en adviezen:

Voormeting

Een computermeting doet een eerste sterktescreening.

Oogdrukmeting

Hiermee meten we de druk in uw ogen.

Fundusfoto

We maken van iedereen een foto van het netvlies.

Kijkanalyse

Uw kijkgedrag wordt geanalyseerd voor een gepersonaliseerd advies.

Oogmeting

De sterkte van uw ogen wordt nauwkeurig gemeten.

Oogbalansmeting

Bij deze meting kijken we hoe uw ogen samenwerken.

Optometrische gezondheidscheck

We kijken de gezondheid van de ogen na.

Netvliesscreening

Belangrijke onderdelen (zoals gele vlek/oogzenuw) van het netvlies worden gescreend.

Persoonlijk advies

Onze opticien geeft samen met de optometrist een persoonlijk advies.

Ervaar je ongemakken of heb je vervelende klachten? Kom altijd bij ons langs! Ons team van specialisten staat voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en de juiste oogzorg.

- Marga, optometrist
Medewerker Marga

Onze Oogscreening+

Grondig, professioneel, volledig.

Omdat wij veel waarde hechten aan een grondige en vakkundige oogscreening wordt dit ook enkel door gediplomeerde opticiens en gekwalificeerde optometristen uitgevoerd. Dit is iets waar wij graag uitgebreid de tijd voor nemen. Onze oogscreening neemt dan ook zo’n 40 minuten tijd in beslag. Het is daarom handig om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan door te bellen naar 0165 – 534 384, of online een afspraak in te plannen.

Contact

Maak direct een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

Maak een afspraak