Kruisje
Homepage

Kijk,
zo hoort
het

Audicien van Wely: uw partner in gehoorzorg

Bij Optiek van Wely zijn we trots op onze uitgebreide ervaring in het bieden van hoogwaardige oogzorg. We zijn dan ook zeer verheugd om nu ook gehoorzorg aan te bieden als Audicien van Wely. Met deze nieuwe service zetten we onze traditie van excellentie voort en ontzorgen we u als klant op het gebied van zicht en gehoor.

Tijdelijk geheel gratis HoorScreening+
Maak direct een afspraak
Of bel naar 0165 - 534 384

Excellent gehoor met Oticon hoortoestellen

We zijn trots om samen te werken met Oticon, een van de meest geavanceerde aanbieders in de wereld van audiologie. Oticon staat bekend om zijn pionierswerk en innovatie in de gehoorindustrie sinds 1904, en blijft de kwaliteit van leven voormensen met gehoorverlies verbeteren.

Onderscheidend (hoor)vermogen

Bij Audicien van Wely begrijpen we dat elke persoon uniek is en een persoonlijke benadering vereist, vooral in uitdagende luisteromgevingen. De traditionele 'one-size-fits-all' aanpak van veel hoortoestellen voldoet vaak niet aan individuele behoeften. Daarom bieden wij Oticon hoortoestellen die specifiek zijn ontworpen om aan uw unieke luisterbehoeften te voldoen, waardoor gesprekken in rumoerige omgevingen duidelijker worden.

‘Luisteren’ naar het brein

Onze hoortoestellen maken gebruik van de innovatieve BrainHearing-technologie. Deze sensorgestuurde technologie houdt rekening met uw bewegingen, de omgeving, en de gesprekken om u heen. Het past zich naadloos aan om u persoonlijke ondersteuning te bieden, zodat u zich kunt concentreren op de momenten die ertoe doen.

Hoorscreening+

Heeft u interesse in het verkennen van onze hooroplossingen?

In een uitgebreide sessie van 90 minuten testen we uw gehoor grondig en bieden we deskundig en eerlijk advies op maat. Dit is uw kans om de gezondheid van uw gehoor te beoordelen en meer te weten te komen over de hooroplossingen die wij bieden.

Tijdelijk geheel gratis HoorScreening+
Maak direct een afspraak
Of bel naar 0165 - 534 384

Premium hooroplossingen

Het is belangrijk op te merken dat de premium hoortoestellen van Oticon, hoewel ze beschikken over de nieuwste technologieën, niet standaard worden vergoed door zorgverzekeraars. Deze geavanceerde toestellen zijn echter aftrekbaar bij de belastingdienst, wat ze een waardevolle investering maakt in uw gehoor, maar vooral in levenskwaliteit.

Bent u klaar om de kwaliteit van uw gehoor te verbeteren? Boek nu uw HoorScreening+ door te bellen naar 0165-534 384. Bij Optiek en nu ook Audicien van Wely kijken we ernaar uit om u te ondersteunen in zowel uw visuele als auditieve gezondheid. We horen of zien u graag snel!

Contact

Bent u klaar om de kwaliteit van uw gehoor te verbeteren?

Maak een afspraak
Of bel naar 0165 - 534 384