Kruisje
Oogzorg

Optometrie

De beste specialisten voor uw ogen

Ons oogzorgteam bestaat uit de beste optometristen die zich bezighouden met de gezondheid van de ogen. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben beschikking tot de nieuwste innovaties op het gebied van oogzorg. Omdat de gezondheid van uw ogen onze hoogste prioriteit is, kunt u de beste oogzorg van ons verwachten.

Waar uw ogen in goede handen zijn

Een optometrist is een hbo-geschoolde eerstelijns-zorgverlener die bepaalde taken van de oogarts over kan en mag nemen. Heeft u last van irritaties zoals droge, jeukende of vermoeide ogen, of oogaandoeningen zoals glaucoom, staar of maculadegeneratie, kunt u direct een afspraak bij ons inplannen. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Een onderzoek bij de optometrist duurt circa 45 minuten. Hierna kijken we samen naar de resultaten en mogelijkheden en verwijzen we u – indien nodig – door naar de huis- of oogarts. 

Ik kijk tijdens een onderzoek naar de sterkte van de ogen, maar ik controleer ook de oogdruk en gezondheid van de ogen. Hiervoor gebruiken we een speciale microscoop.

- Arno, optometrist

Omdat we tijdens het onderzoek de gezondheid van uw ogen volledig in kaart brengen kan de optometrist ervoor kiezen om diagnostische pupilverwijdende druppels te gebruiken. Hierdoor wordt de spier waarmee uw ogen scherpstellen tijdelijk uitgeschakeld, zodat we tot een volledig sterktebepaling kunnen komen.

Contact

Maak direct een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

Maak een afspraak