Kruisje
Homepage

Brillenglazen

Wij hebben kijk op haarscherp zicht.

Medewerker Optiek van Wely toont montuur aan klant
Montuur bril Optiek van Wely

Benieuwd naar de mogelijkheden en de beste keuzes voor uw ogen? Plan dan vrijblijvend een afspraak bij ons in. Hieronder leest u alvast meer over een van de belangrijkste aspecten van uw bril: de verschillende type brillenglazen.

Voor veraf of dicthbij

Worden de lettertjes van uw boek te klein? Of de verkeersborden op de weg te wazig? Dan is één ding zeker: enkelvoudige glazen zijn in beide gevallen de oplossing. Deze glazen zijn ideaal voor leesbrillen, ‘tv-kijkbrillen’, of gewoon brillen voor de hele dag! 

Enkelvoudige brillenglazen zijn in veel verschillende soorten en varianten te verkrijgen én zijn in elk montuur te plaatsen. Hierdoor wordt u niet beperkt in de keuze van uw favoriete model en zijn de opties eindeloos. Uiteraard helpen en adviseren we u graag in uw zoektocht naar de juiste brillenglazen én het best passende montuur.

Het multi-talent onder de brillenglazen

Multifocale brillenglazen bieden dé oplossing wanneer u moeite heeft om zowel veraf als dichtbij scherp te kunnen zien. Continu wisselen tussen twee verschillende brillen is verleden tijd zodra u het gemak van multifocale glazen ervaart. In deze glazen worden namelijk meerdere sterktes geslepen, waardoor één bril voldoende is voor haarscherp zicht. Veraf én dichtbij.

U hoeft dus niet meer elke keer die leesbril op en af te zetten. Of u voor veraf nou helemaal niets nodig heeft of juist wel wat sterkte, de multifocale glazen zorgen voor een vloeiend verloop tussen de verte- en leessterkte. Onze opticiens kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van de verschillende glazen.

Wist je dat je in de brillenspray tap in onze winkel gratis je GLASKAR brillenspray kunt navullen?

- Diederik, eigenaar

Beeldschermglazen

De ideale collega!

Achter de computer werken gaat voor veel mensen gepaard met samengeknepen ogen, of naar voren buigen. Deze onnatuurlijke houding zorgt voor des te meer vermoeidheid en andere vervelende klachten, zoals nekpijn of hoofdpijn. Herkenbaar? Dan is de speciale beeldschermbril wellicht de oplossing. 

Meer over de beeldschermbril
Contact

Maak direct een afspraak met één van onze opticiens.

Maak een afspraak

Zonneglazen

Als we een dagje naar het strand smeren we onze huid in tegen de schadelijke UV-straling die van de zon af komt. Maar wist u dat die straling ook schadelijk is voor de ogen? 

Onderzoeken wijzen uit dat bij blootstelling hieraan de kans op staar toe kan nemen. Een goede zonnebril is dus niet alleen een hip mode accessoire maar heeft ook wel degelijk een functie.Wij kunnen die mooie zonnebril op sterkte laten maken met verschillende soorten zonneglazen. Enkelvoudig of multifocaal, of wat dacht u van gepolariseerd, om die hinderlijke schitteringen weg te nemen op bijvoorbeeld het water. En zelfs meekleurende glazen, die kleuren zodra u buiten komt en weer terug kleuren zodra u weer naar binnen gaat.

Kom langs in de winkel en laat u informeren over de mogelijkheden.

Coatings

Een bril zonder een hardingslaag of ontspiegeling wordt bij ons eigenlijk niet meer verkocht. Maar wat doen die coatings nou precies?

De hardingslaag zorgt er voor dat het kunststof glas minder snel krast en dus helder blijft. Het kunststof glas is niet zo hard als echt glas en zal dus makkelijker kunnen krassen. 

De ontspiegeling zorgt er voor dat anderen uw ogen beter kunnen zien en dat u als drager minder hinderlijke spiegelingen ervaart. Daarnaast kan het brillenglas worden uitgevoerd met een water- en vuilafstotende laag.

Omdat we steeds meer in een digitale wereld leven wordt er steeds meer van onze ogen gevraagd. Daarom hebben onze brillenglazen tegenwoordig een ingebouwde blauwlicht filter die de ogen veel meer rust geven.

Onze medewerkers kunnen u helpen met de zoektocht naar de juiste coating voor uw brillenglas!

Medewerker Optiek van Wely achter balie

De opticien

Alleen de beste zorg is goed genoeg

Zeker wanneer het om uw ogen gaat is alleen de beste zorg goed genoeg. Daarom zijn onze opticiens allemaal in het bezit van het opticien vakdiploma. Daarnaast geven ze graag uitgebreid advies over de verschillende aspecten op het gebied van uw ogen en oogzorg, én helpen ze u in de zoektocht naar uw ideale bril. Dit begint ten eerste met een uitgebreide oogmeting. Mochten we iets ontdekken wat we niet vertrouwen, dan sturen we u door naar de optometrist of huisarts. 

Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiekwereld. Maar buiten dat letten we uiteraard ook op de ideale pasvorm en voeren we naar wens een gezicht- en kleuranalyse uit. Kortom: bij Optiek van Wely loopt u altijd met het perfecte montuur weer naar buiten. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een (vrijblijvende) afspraak met één van onze opticiens! 

Contact

Maak direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak
Contact

Neem rustig de tijd met onze private shopping ervaring

Ontdek private shopping