Kruisje
Homepage

Brillen

Wij hebben kijk op haarscherp zicht.

Medewerker Optiek van Wely toont montuur aan klant
De perfecte match

Op zoek naar de ideale bril

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril komt er veel meer bij kijken dan alleen het kiezen van een stijlvol montuur. Ook het type glas is allesbepalend voor de perfecte match.

Aangezien ieder oog uniek is, zijn er gelukkig talloze mogelijkheden. Denk aan enkelvoudige, of multifocale brillenglazen, maar ook ontspiegelde en meekleurende glazen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze opticiens helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. 

Montuur bril Optiek van Wely

Benieuwd naar de mogelijkheden en de beste keuzes voor uw ogen? Plan dan vrijblijvend een afspraak bij ons in. Hieronder leest u alvast meer over een van de belangrijkste aspecten van uw bril: de verschillende type brillenglazen.

Beeldschermbril

De ideale collega!

Achter de computer werken gaat voor veel mensen gepaard met samengeknepen ogen, of naar voren buigen. Deze onnatuurlijke houding zorgt voor des te meer vermoeidheid en andere vervelende klachten, zoals nekpijn of hoofdpijn. Herkenbaar? Dan is de speciale beeldschermbril wellicht de oplossing. 

Meer over de beeldschermbril
Medewerker Optiek van Wely achter balie

De opticien

Alleen de beste zorg is goed genoeg

Zeker wanneer het om uw ogen gaat is alleen de beste zorg goed genoeg. Daarom zijn onze opticiens allemaal in het bezit van het opticien vakdiploma. Daarnaast geven ze graag uitgebreid advies over de verschillende aspecten op het gebied van uw ogen en oogzorg, én helpen ze u in de zoektocht naar uw ideale bril. Dit begint ten eerste met een uitgebreide oogmeting. Mochten we iets ontdekken wat we niet vertrouwen, dan sturen we u door naar de optometrist of huisarts. 

Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiekwereld. Maar buiten dat letten we uiteraard ook op de ideale pasvorm en voeren we naar wens een gezicht- en kleuranalyse uit. Kortom: bij Optiek van Wely loopt u altijd met het perfecte montuur weer naar buiten. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een (vrijblijvende) afspraak met één van onze opticiens! 

Zonnebrillen

Bent u op zoek naar een stijlvolle zonnebril? Dan bent u bij van Wely aan het juiste adres. Van een klassieke Ray-Ban Aviator tot een zeer unieke Cartier of Dita. Onze medewerkers in de winkel kunnen u van alles vertellen over deze merken en u helpen met het zoeken naar een geschikt montuur.

Sportzonnebrillen

Bent u iemand die veel op de fiets zit? Een echte mountainbiker? Of speelt u graag een potje golf? Elk van deze sporten vraagt om een speciale zonnebril die in die specifieke omstandigheden de best mogelijke kleurweergave vereist. 

Kinderbrillen

Kinderen krijgen bij ons dezelfde persoonlijke aandacht als volwassenen. Wel zo logisch, want een kinderbril moet nu eenmaal tegen een stootje kunnen. Met een kwalitatieve én comfortabele bril kunnen kinderen ongestoord klimmen, klauteren, vallen en natuurlijk weer opstaan!

Bekijk onze merken
Contact

Maak direct een afspraak met één van onze specialisten.

Maak een afspraak
Contact

Neem rustig de tijd met onze private shopping ervaring

Ontdek private shopping