Kruisje
Homepage

Oogzorg

Alles voor de juiste oogzorg

Zorgen voor uw ogen doen wij graag en natuurlijk met uiterste precisie. Door uw ogen te screenen met zeer professionele apparatuur komen zichtafwijkingen op nauwkeurige wijze aan het licht. Tot wel twee cijfers achter de komma om precies te zijn. En met die kennis zorgen wij dat er topglazen op maat worden gemaakt voor uw nieuwe bril. Want ook de glazen worden met diezelfde nauwkeurigheid geslepen. 

En dat, dat kan zeker niet iedereen. Wij nemen uw oogzorg niet alleen serieus, maar denken ook altijd een stap verder dan de meeste andere opticiens. Zo doen wij ook een gezicht- en kleuranalyse en een uitgebreide kijkanalyse. Daarnaast kijken wij ook altijd naar uw ooggezondheid. Denk bijvoorbeeld aan slijtage aan uw netvlies, of glaucoom door een te hoge oogboldruk of maculadegeneratie. Onze oogscreening+ kan onder andere deze twee aandoeningen al vroegtijdig detecteren. 

Onze Oogscreening+

Grondig, professioneel, volledig.

De basis voor een bril met glazen op maat ligt allereerst bij een vakkundige en grondige oogscreening. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dat bij Optiek van Wely alleen door gediplomeerde opticiens en gekwalificeerde optometristen wordt uitgevoerd.

Oogscreening+

Ik kijk tijdens een onderzoek naar de sterkte van de ogen, maar ik controleer ook de oogdruk en gezondheid van de ogen. Hiervoor gebruiken we een speciale microscoop.

- Arno, optometrist

Optometrie

De beste specialisten voor uw ogen

Ons oogzorg team bestaat uit de beste optometristen die zich bezighouden met de gezondheid van uw ogen. Ze zijn het eerste aanspreekpunt bij klachten en ongemakken zoals droge, jeukende of vermoeide ogen.

Optometrie

Orthoptie

Alles voor een juiste samenwerking

Orthoptie is simpel gezegd: recht kijken. Maar voor een rechte oogstand moeten je ogen wel op de juiste manier samenwerken. Mankeert er iets aan deze samenwerking, dan kan een bezoekje aan de orthoptist uitkomst bieden.

Orthoptie

Ervaar je ongemakken of heb je vervelende klachten? Kom altijd bij ons langs! Ons team van specialisten staat voor je klaar en voorziet je van deskundig advies en de juiste oogzorg.

- Marga, optometrist
Medewerker Marga

Fixatie disparatie

Alleen de beste zorg is goed genoeg!

Last van wazig zicht, vermoeidheid, branderige ogen, concentratieproblemen of moeite met diepte inschatten? Dit zijn allemaal aanwijzingen die duiden op fixatie disparatie. Oftewel: een oogafwijking waarbij je ogen niet goed kunnen focussen op één punt, omdat ze niet stilstaan. Je ogen werken dan simpelweg niet goed samen. Hierdoor krijg je wazig zicht en kun je last hebben van een verstoorde oog-hand coördinatie. 

Gelukkig is fixatie disparatie goed te verhelpen met een aangepaste bril. Onze specialisten testen de samenwerking tussen uw ogen in een aantal onderzoeken en stellen een diagnose. Aan de hand daarvan bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden.

Myopie

Bijziendheid bij kinderen

Merkt u dat uw kind moeite heeft om op afstand scherp te zien? Of dat hij of zij zich moeilijker kan concentreren op school en belemmeringen ervaart bij het spelen? Dit kan wijzen op Myopie, oftewel bijziendheid.

Lees meer
Contact

De allerbeste oogzorg voor iedereen.

Maak een afspraak