Kruisje
Horen

Hoorscreening+ bij Audicien van Wely

Het is belangrijk om ook goed voor uw oren te zorgen. Bent u nieuwsgierig naar de gezondheid van uw oren, of maakt u zich wellicht zorgen over uw gehoor, dan biedt onze uitgebreide Hoorscreening+ de oplossing, waarbij u begeleid wordt door onze vakkundige audiciens.

Tijdelijk geheel gratis HoorScreening+
Maak direct een afspraak
Of bel naar 0165 - 534 384

Hoe werkt Hoorscreening+?

Stap 1: Gehoorinterview

Ons proces begint met een persoonlijk gehoorinterview. Tijdens dit interview nemen we de tijd om te begrijpen waar u problemen ervaart met uw gehoor. Het doel is om een duidelijk beeld te krijgen van uw specifieke situatie en behoeften.

Stap 2: Video Otoscopie

Vervolgens voeren we een video otoscopie uit. Met behulp van een geavanceerde microcamera maken we opnames binnenin uw gehoorgang. Deze techniek stelt ons in staat om een gedetailleerd beeld te krijgen van de gezondheid van uw oren en eventuele afwijkingen te identificeren.

Stap 3: Hoorscreening

Na de video otoscopie volgt een eerste hoorscreening+. Dit is een snelle test die ons een eerste indicatie geeft van uw gehoorcapaciteiten. Op basis van deze screening kunnen we bepalen of verdere diagnostische metingen nodig zijn.

Stap 4: Diagnostische Gehoormeting

Indien nodig, voeren we een uitgebreide diagnostische gehoormeting uit. Deze meting is grondiger en geeft ons een volledig beeld van uw gehoor en eventuele gehoorverlies. Het helpt ons ook bij het stellen van een nauwkeurige diagnose.

Stap 5: ACT Meting

De ACT (Auditieve CapaciteitsTest) meting is een speciale test waarbij we controleren hoe goed u kunt verstaan in complexe luistersituaties. Deze informatie is cruciaal voor het aanbieden van een persoonlijk advies op maat.

Stap 6: Persoonlijk Advies op Maat

Op basis van de resultaten van de voorgaande stappen, bieden we u een persoonlijk advies op maat. We bespreken de optimale hooroplossingen die beschikbaar zijn en hoe deze uw gehoor en levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Stap 7: Proefperiode

Ten slotte bieden we u een kosteloze en vrijblijvende proefperiode voor onze hoortoestellen aan. Tijdens deze periode kunt u de aanbevolen hoortoestellen uitproberen in uw dagelijkse leven, om zo de effectiviteit en comfort te ervaren.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak in te plannen en zet de eerste stap naar een beter gehoor.

Maak een afspraak
Of bel naar 0165 - 534 384