Kruisje
Homepage

Optiek van Wely

Wie zijn wij?

De allerbeste oogzorg voor iedereen

Over Optiek van Wely

Al in 1954 opende Louis van Wely zijn optiekzaak in Roosendaal. Een vooruitstrevend familiebedrijf waar kwaliteit én innovatie toen al centraal stond. Er werd dan ook veel energie gestoken in de nieuwste technieken op het gebied van oogzorg. Qua technologie is er ondertussen uiteraard een hoop veranderd, maar die kernwaarden als basis zijn altijd gebleven. Ook Diederik van der Heijden, eigenaar van Optiek van Wely sinds 2015, houdt hier nog altijd aan vast: “Ik vind het belangrijk om continu vernieuwend en innovatief te blijven en zo onze kwaliteit te waarborgen.” 

Die vernieuwing zie je niet alleen terug in het moderne interieur van de winkel, maar ook in de gebruikte techniek en apparatuur. En uiteraard in de exclusieve merken- en monturencollectie. Door op al die vlakken innoverend te blijven, kunnen we de allerbeste oogzorg garanderen voor iedereen. 

Oog voor uw ogen!

De beste zorg voor uw ogen is onze hoogste prioriteit. Het oog is immers één van de meest ingewikkelde en gevoelige zintuigen waarover wij beschikken. Daarbij is ieder oog uniek, dus alleen de allerbeste zorg is goed genoeg. Het team van Optiek van Wely bestaat daarom ook louter uit specialisten, waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Onze experts

Maak kennis met ons team

Bij Optiek van Wely werken we met een deskundig team specialisten. Maak alvast kennis met onze opticiens, contactlensspecialisten, optometristen, orthoptisten en back- en frontoffice medewerkers.

Medewerker Annemieke
Annemieke
Frontoffice medewerkster
Arno
Optometrist
Medewerker Brigitte
Brigitte
Contactlensspecialist
Medewerker Carlo
Carlo
Opticien
Medewerker Claudia
Claudia
Frontoffice medewerkster
Medewerker Dagmar
Dagmar
verkoopmedewerkster
Diederik
Eigenaar
Medewerker Esther
Esther
Opticien
Femke
Orthoptist
Medewerker Jantine
Jantine
Verkoopmedewerkster
Mederwerker Mareth
Mareth
Optometrist
Medewerker Marga
Marga
Optometrist
Marielle
Inkoop - advies
Medewerker Moniek
Moniek
Optometrist
Medewerker Monique
Monique
Gastvrouw
Monique
Opticien
Medewerker Noortje
Noortje
optometrist I.O.
Medewerker Peter
Peter
Optometrist
Medewerker Renee
Renee
Opticien
Medewerker Sjoerd
Sjoerd
Opticien
Medewerker Sheida
Sheida
optometrist
Medewerker Susan
Susan
Opticien
Medewerker Sylvia
Sylvia
Verkoopmedewerkster
Wendy
Backoffice medewerkster
Medewerker Yvet
Yvet
Gastvrouw

Onze winkel

Onze geheel vernieuwde winkel van maar liefst 600 m² groot is voorzien van de modernste snufjes en innovatieve meetinstrumenten. We durven dan ook gerust te stellen dat oogzorg bij Optiek van Wely de nieuwe norm is. Het eigentijdse interieur met houten accenten en stalen details zorgen voor een warme en open sfeer. Geniet van een heerlijke kopje koffie van onze eigen huisbarista en neem alles rustig in u op.

Blog

No items found.