Kruisje
Brillen

Beeldschermglazen

De ideale collega!

Achter de computer werken gaat voor veel mensen gepaard met samengeknepen ogen, of naar voren buigen. Deze onnatuurlijke houding zorgt voor des te meer vermoeidheid en andere vervelende klachten, zoals nekpijn of hoofdpijn. Herkenbaar? Dan is de speciale beeldschermbril wellicht de oplossing. 

Onze ogen zijn van nature ook eigenlijk niet bedoeld om uren achtereen op korte afstanden te kijken. Een op maat gemaakte beeldschermbril helpt u gelukkig om langere tijd naar wat voor beeldscherm dan ook te kijken. Zónder de eerdergenoemde klachten. Uw houding wordt verbeterd en vermoeidheid wordt sterk verminderd.

Ook deze speciale brillenglazen zijn in elk montuur te passen. Bovendien worden beeldschermbrillen vaak voor een groot gedeelte of zelfs volledig vergoed door de meeste werkgevers. Meer weten? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Multifocale beeldschermbril

Draagt u een multifocale bril? Ook dan kan het wenselijk zijn hier een beeldschermbril van te laten maken. Multifocale brillen zijn geoptimaliseerd voor veraf en dichtbij, waarbij het gedeelte in het glas waarmee u op armlengte scherp ziet vrij klein is. Het gevolg hiervan is dat u tijdens beeldschermwerk uw hoofd veel moet bewegen om scherp te kunnen zien. Op den duur kan dit erg onprettig en vermoeiend zijn voor uw hoofd en ogen. 

Leesbril vs. beeldschermbril

Een normale leesbril is dusdanig geslepen dat de letters voor u op circa 35 cm afstand scherp zijn. Echter, een beeldscherm staat idealiter op 50 tot 70 centimeterafstand. Het gevolg? U zal ongemerkt naar het scherm toebuigen om scherp te kunnen zien, waardoor u een onnatuurlijke houding aanneemt.

Beeldschermbrillen voor uw personeel

Als werkgever kunt u ervoor kiezen om uw personeel een ZEISS beeldschermbril aan te bieden. Dit is een kleine investering met groots effect. Door uw personeel te voorzien van beeldschermbrillen verbetert hun zithouding en ervaren ze minder nek- en rugklachten. Bovendien zullen ze zich vitaler voelen en zijn ze effectiever in hun werk. Kortom: een verhoging van de duurzame inzetbaarheid. Win-win! 

ZEISS is een internationale partij die beeldschermglazen van zeer hoge kwaliteit biedt. Als onafhankelijke opticien streven wij naar eenzelfde, hoogstaande kwaliteit in de producten en oogzorg die wij leveren. U kunt dan ook vertrouwen op de allerbeste oogzorg, een professionele Oogscreening+ en een op maat gemaakte beeldschermbril met de beste glazen.

Contact

Maak direct een afspraak met één van onze oogzorg specialisten!

Maak een afspraak