Kruisje
Homepage

Wie wij steunen

Optiek van Wely sponsort doelen waar wij in geloven.

DJ Sam Ace

DJ Sam Ace is een opkomend talent in de muziekwereld en reist heel de wereld over om haar beats ten gehore te brengen. Dat we hier van jong talent spreken was eigenlijk al jaren bekend, alleen is ze in 2018 van koers gewijzigd. Sam voetbalde eerder namelijk al op hoog niveau voor het nationale team van Nederland. Totdat ze verslaafd raakte aan haar eerste Pioneer DJ set en op 16-jarige leeftijd koos voor een carrière achter de draaitafel. Haar drive om te spelen op het hoogst haalbare niveau is nooit verdwenen. 

Of ze nu op festivals in Spanje, Mexico of Oostenrijk draait, een stijlvolle zonnebril is altijd een belangrijk onderdeel van haar verschijning. Wij zijn dan ook trots dat we DJ Sam Ace hierin kunnen voorzien met onze uitgebreide zonnebrillencollectie. 

Wielrenster Veerle Goossens

Veerle Goossens is een ondernemende topsporter die haar tijd voornamelijk doorbrengt op haar tweewieler. Of dat nu op een racefiets of een cyclocross is maakt niet uit, want blij wordt ze hoe dan ook van haar passie. Naast de vele trainingen én wedstrijden is Veerle ook nog eens werkzaam als freelance marketeer. Een sportieve dame die veel tijd in de buitenlucht én achter de computer doorbrengt dus. Goede bescherming van haar ogen – zowel tegen de zon als tegen beeldschermen – vindt ze dan ook erg belangrijk. Haar favoriete brillenmerk? Oakley!

Logo RBC

RBC

De Roosendaal Boys Combinatie – oftewel RBC – is een voetbalclub waar wij bij Van Wely oprecht trots op zijn. Van oorsprong is RBC een volksclub uit een arbeiderswijk, maar tegelijkertijd is het ook een club met kampioenschappen, prominente spelers en trainers in de top van het Nederlandse voetbal. Een mooie club die wij een warm hart toedragen.

ColSensation

Jaarlijks zet ColSensation zich met een grote groep sportievelingen in voor behandelingen tegen kanker. Hoe? Door de Mont Ventoux met de fiets te beklimmen en daarmee zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen. Van Wely is niet alleen sponsor van ColSensation, maar ook deelnemer van dit mooie evenement. Ieder jaar fietst er namelijk een groot team vanuit Van Wely mee naar de top.

Wielrenners ColSensation

Clown Sis

Clown Sis leeft voor de lach. Ze wil mensen – van jong tot oud – een lach bezorgen en daardoor hun zorgen laten vergeten. Door middel van improvisatie en fantasie maakt Clown Sis oprecht contact en zorgt voor een moment van vrolijkheid en ontspanning. Al is het maar voor eventjes, want een onbezorgde schaterlach is hoe dan ook goud waard.