Kruisje

Oogzorgweken

2 tot en met 31 oktober
Net gemist! Deze actie is inmiddels verlopen.

Elk paar ogen is prachtig; unieke kunstwerken als u het ons vraagt. Daar moet u goed voor zorgen. Elk paar ogen vertelt z’n eigen verhaal. Tenminste, als u weet waar u naar moet kijken.

Wij zien meer

Onze optometristen zien het unieke in elk oog. Met allerlei state of the art apparatuur kunnen zij de gezondheid van ogen checken. Denk aan netvliesfoto’s en oogscans. Ze onderzoeken daarmee hoe ogen samenwerken en analyseren kijkgedrag. Ze kunnen de oorzaken van droge ogen achterhalen, glaucoom vroegtijdig constateren en bij kinderen in een vroeg stadium myopie ontdekken.Want elk paar ogen vertelt ons zo een uniek verhaal.

Oogzorg

De hele maand oktober staat daarom in het teken van Sprekende Ogen en van de vele gepersonaliseerde oog-oplossingen die we voor ieder verhaal in huis hebben.

Ken jij het verhaal van je ogen?

De hele maand oktober 

Om het verhaal van uw ogen vast te leggen, krijg je in oktober bij een oogscreening+ een unieke iris-foto. De foto wordt met speciale apparatuur gemaakt en daarna op fotopapier geprint. Je krijgt bericht zodra de foto klaar ligt in de winkel. 

* Deze actie geldt van 2 tot en met 31 oktober. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Oogzorg

Onze specialisten zien het hele verhaal

Opticien

Wij doen oogmetingen en zijn actief met alle metingen in de Oogscreening+. Daarnaast zijn we met grote regelmaat in de winkel te vinden of in ons atelier om brillen te repareren

Optometristen

Wij houden ons vooral bezig met de gezondheid van ogen en zoeken naar mogelijke oogproblemen die van invloed kunnen zijn op uw zicht.

Orthoptisten

Wij onderzoeken de oogstand, de samenwerking tussen de ogen en bij kinderen de ontwikkeling van het zien. Bij afwijkingen stel ik mogelijke behandelingen voor.

Contactlensspecialisten

Wij meten contactlenzen aan. Dat kunnen reguliere dag- of maandlenzen zijn, hard of zacht, maar ook medische contactlenzen. Daarnaast controleren we graag ieder half jaar uw contactlenzen en uw ogen. We bieden ook advies over de behandeling van droge ogen.

Netvlies-scheur

Dhr. Verdult

“Ik had last van lichtflitsen, dus ik ben naar de optometrist gegaan. Hij zag snel dat ik een scheur in mijn netvlies had. Dankzij zijn expertise en snelle doorverwijzing naar een oogarts is mij een operatie bespaard gebleven.De scheur kon door de arts nog eenvoudig gerepareerd worden met een laser."

Medische lenzen

Dhr. van Loenhout

“Begin 2022 kreeg ik te horen dat mijn visus nog maar 7%was, en dat contactlenzen dragen niet meer zou gaan.Na overleg tussen Optiek vanWely en het ziekenhuis werd de oplossing alsnog gevonden in een scleralens. Mijn visus is nu weer als vanouds; 100%. Ik heb helder zicht, zonder bril.’’