Kruisje

Een betere bril voor hetzelfde geld

12 FEBRUARI TOT EN MET 9 MAART

In softwareland heet het een update. Koopt u een auto dan noemen ze het een extra optie. De stap omhoog bij een vliegtuigticket heet businessclass. Bij Optiek van Wely zijn we graag duidelijk. Bij ons krijgt u gewoon een betere bril voor hetzelfde geld. Dat zit in het type brillenglas dat u krijgt.

Glasupgrade multifocale brillenglazen

Hoe dat werkt?

Voorbeeld: u koopt bij ons een bril met SmartLife Plus brillenglazen. U krijgt dan een kosteloze upgrade naar SmartLife Superb brillenglazen*. Één stap beter, en dat scheelt u € 100,-.

Koopt u SmartLife Superb, dan gaan we verder. Wij upgraden uw bril dan met SmartLife Individual brillenglazen*. In dat geval bespaart u zelfs € 140,-.

Glastechnologie

Plus
Superb
Individual
IndividualFit™

Optimalisatie van het design op basis van uw unieke kijkprofiel. Het effect: de perfecte glaskeuze, op maat van uw levensstijl.

FaceFit™

De gebieden in het glas met vertekening worden geminimaliseerd door rekening te houden met de draagparameters; afstand van de glazen tot het oog, kanteling van het montuur en doorbuighoek van het montuur. Het effect: bredere kijkzones.

Adaptation Control

De afstand in het glas tussen verte- en leesgedeelte wordt aangepast aan de beweging van het oog.
Het effect: vlotte gewenning.

FrameFit®

De afstand in het glas tussen verte- en leesgedeelte is aanpasbaar waardoor het glas in elk montuur past. Het effect: vrije montuurkeuze.

*De actie loopt van 12 februari t/m 9 maart. Niet geldig i.c.m. andere acties.
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.